Asta te așteaptă dacă începi să joci păcănele online

Nu ai jucat până acum la păcănele și vrei să încerci? Foarte bine! Sunt toate șansele să nu regreți. În primul rând, trebuie să știi la ce cazinouri online poți juca legal. Ai lista completă aici: https://www.casinos.ro.

Dacă ai intrat pe link, ai văzut că sunt multe. Prima informație pe care o vezi în dreptul fiecărui operator este oferta (pachetul) de bun venit. Cu alte cuvinte, ești în câștig încă din start. Poți primi rotiri gratuite sau bani ca și fonduri suplimentare, în unele cazuri chiar înainte să faci vreo depunere.

Imaginează-ți că ai merge într-un cazino stradal și, imediat cu ai trece pragul, ar veni un angajat și ți-ar pune în mână un teanc de bancnote, sau o punguliță cu fise pentru păcănele. Evident, nu se va întâmpla așa ceva.

Peste 300 de jocuri într-un singur loc

Dacă până acum ai jucat la sloturi într-un cazino „clasic” sau într-o agenție de pariuri terestră, așteaptă-te să ai un „șoc” în ceea ce privește oferta atunci când accesezi pentru prima dată un cazino online. Operatorii de top licențiați în România au pe platformă și peste 300 de jocuri, în majoritate sloturi, de la producători foarte cunoscuți.

De asemenea, te avertizăm că trebuie să te aștepți la câștiguri mai dese la „păcănele”, pentru că sloturile de pe Internet au o rată de câștig mai mare, între 94% și 97% (chiar de 98%, când sunt oferte promoționale). Rata de câștig reprezintă procentul din suma totală mizată la respectivul slot, pe parcursul a câteva milioane de rotiri, care se întoarce la jucători sub formă de câștiguri. În offline, RTC-ul (Payout-ul) este în jur de 90%.

Corectitudine garantată

Aceste cifre sunt foarte importante, pentru că pot face diferența între jucători fericiți și jucători care pierd bani și, în loc să se distreze, se enervează. În presă apar cu regularitate știri despre indivizi care au distrug aparatele de păcănele furioși că au introdus sume mari și nu au câștigat nimic. Uneori, se întâmplă ca proprietarii aparatelor să umble la softuri astfel încât payoutul să fie mai mic, iar Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a găsit și confiscat numeroase aparate cu nereguli la fiecare razie făcută.

La cazinourile online, care sunt licențiate la ONJN, riscul de fi escrocat este aproape inexistent. Toate softurile acestor operatori sunt verificate periodic de autorități, iar orice neregulă duce la pierderea licenței pentru care s-au plătit sute de mii de euro. Dar nu pierderea licenței contează cel mai mult (deși este o lovitură foarte grea), ci pierderea credibilității, care duce la faliment.

În cazinourile online vei găsi și un număr record de sloturi cu jackpot progresiv care crește în valoare de la un minut la altul, pentru că poate fi alimentat concomitent de mii de jucători din întreaga lume. În schimb, un aparat dintr-un cazino terestru este alimentat doar de jucătorul de pe scaunul din fața sa.

Poți să joci gratis

Așa cum scriam, jocurile au payout-uri diferite, stabilite de producători, nu de cazinoul online. Procentul de câștig este afișat, dar poți să îl și probezi jucând varianta demo. O dată ce optezi pentru ea, primești fonduri virtuale și poți fixa ce miză vrei tu.

Tot gratis, dar pe bani reali, poți juca datorită ofertelor promoționale permanente și periodice, prin care primești rotiri gratuite. Unele runde gratuite sunt mai ușor de obținut, fiind acordate automat în urma îndeplinirii unor condiții. Altele sunt pot fi câștigate în urma unor concursuri în care intri în concurență cu alți jucători.

Ne-am luat cu chestiunile „tehnice” și era să uităm de unul dintre principalele lucruri pozitive ce privește jocurile online: te așteaptă clipe de relaxare trăite din confortul casei (nu de pe un scaun de cazino), la orice oră vrei tu, nu doar în orele „de program”.

error: Conţinut protejat !!