Site icon stiriDB

Arhiepiscopia Târgoviştei donează spitalului judeţean un aparat de monitorizare a funcţiilor vitale

Arhiepiscopia Târgoviştei va dona Spitalului Judeţean Târgovişte un aparat de monitorizare a funcţiilor vitale, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei, remis joi.

„Ca o contribuţie pentru îmbunătăţirea condiţiilor de desfăşurare a activităţilor spitaliceşti, pe fondul pandemiei de COVID-19, joi, 26 martie 2020, la iniţiativa Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviştei a achiziţionat un aparat pentru monitorizarea funcţiilor vitale, de tipul Fukuda Denshi DS- 8100N, în valoare de 21.000 lei, pentru a-l dona Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte”, precizează Arhiepiscopia Târgoviştei.

Reprezentanţii arhiepiscopiei, reprezentanţii Bisericii îndeamnă credincioşii să respecte reglementările legale privind izolarea la domiciliu.

„Reamintim că Eparhia noastră contribuie la efortul naţional şi global de eradicare a pandemiei de COVID 19 prin numeroase activităţi, demersuri şi proiecte, precum şi îndemnându-şi proprii credincioşi de a respecta cu stricteţe reglementările legale privind carantina la domiciliu”, mai informează Arhipescopia Târgoviştei.