Site icon stiriDB

Apa va fi oprită, miercuri, în Târgovişte şi în comunele limitrofe

Apa va fi oprită, miercuri, 30 martie, de la ora 8.00, până a doua zi la ora 5.00, în Târgovişte şi în comunele Aninoasa, Şotânga, Gura Ocniţei, Răzvad, Doiceşti şi Ulmi, anunţă Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

Furnizarea apei va fi oprită pentru lucrări de racordare a reţelelor realizate prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană în Târgovişte.

Va informam ca se va intrerupe alimentarea cu apa potabila pe data de 30.03.2016  orele 8:00 pana pe data de 31.03.2016 orele 5:00, in mun. Targoviste, precum si in comunele limitrofe (Aninoasa, Sotanga, Gura Ocnitei, Razvad, Doicesti si Ulmi).

Intreruperea se va face in vederea efectuarii lucrarilor de racordare ale retelelor realizate pe proiectul PIDU A  la retelele existente ale mun. Targoviste.

Lucrarile mentionate au ca obiect cresterea calitatii serviciului de distributie a apei potabile in zonele deservite.

Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale.

Inainte de reluarea alimentarii  vor fi prelevate probe de apa care vor fi  analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, pana la limpezire. Preventiv, pana la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 ore) va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de 10 minute.

Va cerem scuze pentru disconfortul creat.

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa