Apa se va opri în Târgovişte şi localităţile limitrofe; vezi când

Apa se va opri în Târgovişte şi localităţile limitrofe; vezi când

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa anunţă întreruperea furnizării apei potabile pe retelele de distribuţie din municipiul Târgovişte, precum şi pe reţelele localităţilor limitrofe alimentate din aceleaşi surse (Ulmi, Aninoasa, Şotânga, Gura Ocniţei, Răzvad, Doiceşti şi Dragomireşti), din data de 15.09.2015 – ora 23:00, până în data de 16.09.2015 – ora 16:00.

”Se vor efectua racorduri intre retelele realizate pe proiectele POS Mediu I si PIDU A la reteaua existenta a municipiului Targoviste. Lucrarile mentionate au ca obiect cresterea calitatii serviciului de distributie a apei potabile in zonele deservite. Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale. Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare”, informează Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

De asemenea se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire.

Preventiv, până la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), compania de apă recomandă fierberea apei utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

error: Conţinut protejat !!