Site icon stiriDB

ANM: Vreme mai caldă decât în mod normal; ușoară răcire după 20 decembrie

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în majoritatea regiunilor țării, în următoarele zile, o ușoară răcire urmând să se înregistreze după data de 20 decembrie, anunță meteorologii în prognoza valabilă pentru perioada 15-28 decembrie, publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

La Târgovişte, maxima de marţi este de 3 grade Celsius, iar miercuri maxima va fi de 7 grade, iar minima de 1 grad. Joi este anunţată o temperatură maximă de 4 grade şi o minimă de -1 grad. Vineri maxima va fi de 7 grade, iar minima va coborî la minus un grad Celsius.

În Muntenia, ANM anunţă că între 22 și 28 decembrie temperaturile vor fi permanent negative, dar apropiate de pragul de îngheț. Îndeosebi la câmpie, frecvent se va semnala ceață, cu șanse mai mari de persistență pe parcursul nopților și în orele dimineților.

Pe 17 decembrie și în intervalul 21-23 decembrie, temporar vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie și nu este exclus ca, trecător și izolat, să se formeze polei.