Angajaţii CJ Dâmboviţa evaluaţi, cine ia notă mică pleacă acasă

Angajaţii CJ Dâmboviţa evaluaţi, cine ia notă mică pleacă acasă

Organigramele instiruţiilor subordonate Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa vor fi schimbate, iar angajaţii consiliului vor fi testaţi, ”cine nu ia minim 7 sau 8, pleacă acasă”, a declarat preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu.

”În luna februarie vom aproba organigrame noi pentru instituţiile subordonate şi pentru consiliul judeţean. Vor fi modificări substanţiale la Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi încerc să găsesc o soluţie să evaluez tot personalul consiliului judeţean. Cine face faţă, rămâne; cine nu, pleacă. Pentru că nu se mai poate în acest fel”, a precizat Ţuţuianu.

Acesta a spus că testarea se va face pentru toţi angajaţii consiliului, care vor primi subiecte prin tragere la sorţi şi cine nu va lua notă mare ”pleacă acasă”.

”Dacă găsesc varianta de testare a personalului o să o fac, la modul foarte serios, profesionist, cu subiecte care se vor trage la sorţi. Dintr-o sută de subiecte, pe care le dau la toată lumea, astea sunt subiectele, le tragem la sorţi, punem pe hârtie. Nu ai luat minim 7 sau 8, cât vom stabili prin regulament, te duci acasă. Nu am nevoie de oameni care să vină pe aici să piardă vremea prin consiliul judeţean”, a precizat Ţuţuianu.

Angajaţii consiliului judeţean au fost testaţi şi în perioada când preşedinte al instituţiei era Florin Popescu. După testarea de atunci nu au fost făcute publice măsurile care s-au luat, câţi dintre angajaţi au trecut testul şi câţi nu.

error: Conţinut protejat !!