UPDATE Ambulanţă SMURD lovită de un autoturism, la Târgovişte

UPDATE Ambulanţă SMURD lovită de un autoturism, la Târgovişte

UPDATE 23.15  Trei persoane au fost rănite, vineri seara, după ce o ambulanţă SMURD a fost lovită de un autoturism în sensul giratoriu de la 2 Brazi din municipiul Târgovişte, a declarat, pentru stiridb.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Adelina Torcică.

Din primele cercetări se pare că nu a fost acordată prioritate ambulanţei SMURD, deşi aceasta avea pornite semnalele luminoase şi acustice.

”Sunt trei victime rănite uşor, şoferul de pe ambulanţă, în vârstă de 35 de ani, din Târgovişte şi două persoane din autoturism, şoferul, de 37 de ani, cetăţean spaniol, şi o femeie de 20 de ani, din Şotânga, pasager. Din primele cercetări cauza producerii accidentului este neacordarea priorităţii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Adelina Torcică.

22.45 Două persoane au fost rănite, vineri seara, după ce o ambulanţă SMURD a fost lovită de un autoturism în sensul giratoriu de la 2 Brazi din municipiul Târgovişte, a declarat, pentru stiridb.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Adelina Torcică.

Din primele cercetări se pare că nu a fost acordată prioritate ambulanţei SMURD, deşi aceasta avea pornite semnalele luminoase şi acustice. ”

Accidentul s-a produs în urmă cu puţin timp. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, se pare că sunt două victime care au fost transportate la spital. Din primele cercetări cauza producerii accidentului este neacordarea priorităţii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Adelina Torcică.

error: Conţinut protejat !!