Site icon stiriDB

#alegeri2024 După vizita „la secret” în Dâmboviţa, Ciucă spune că Traian Niculae candidează la Primăria Titu

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţă, joi, după vizita „la secret” în Dâmboviţa că la Titu candidează Traian Niculae şi e un candidat bun. Asta în condiţiile în care candidatul PNL la Primăria Titu este Marius Sandu.

„Energia pe care am simțit-o astăzi la Dâmbovița este una extraordinară. PNL merge la victorie pe 9 iunie! Avem candidați buni în tot județul: la Consiliul Județean, îl avem pe Sorin Ion, la primăria Târgoviște, pe Alexandru Tică, la Titu, pe primarul Traian Niculae, la Lungulețu, pe primarul George Duțu, la Brăniștea, pe Mihai Vișinescu. Și lista continuă. Și în Dâmbovița, ca și în întreaga țară, îmi doresc ca primarii noștri să fie cei care au permanent ușa deschisă pentru cetățeni. Și care fac administrație în folosul oamenilor. Echipa liberală din Dâmbovița, în frunte cu Virgil Guran, poate câștiga aici dacă rămâne mobilizată și unită”, a postat, joi, pe Facebook, după vizita din Dâmboviţa, Nicolae Ciucă.

captură Facebook

Nu ştim nici la ce energie se referă Ciucă, în condiţiile în care în programul său erau anunţate două întâlniri cu alegătorii, la Târgovişte şi la Titu. La Târgovişte a plouat, iar Ciucă a mers doar cu membrii PNL prin Parcul Mitropoliei, fără a se întâlni cu nimeni. Presupunem că în campania electorală nu membrii trebuie convinşi să voteze cu partidul din care fac parte şi pe ale cărui liste unii candidează.

Campania PNL Dâmbovița pe care iniţial am caracterizat-o inedită devine ciudată. PNL Dâmboviţa a ales ca în campania pentru alegerile locale şi europarlamentare să nu susţină nicio conferinţă de presă, iar vizita în judeţ a liderului liberal Nicolae Ciucă a fost ţinută la secret, nefiind anunţată public în niciun fel. Iar acum, liberalii plusează cu a promova candidaţi care nu candidează.

Rezultatele campaniei PNL Dâmboviţa se vor vedea pe 10 iunie şi noi abia aşteptăm să vi le comunicăm.

UPDATE Postarea făcută pe Facebook de Nicolae Ciucă despre vizita din Dâmboviţa a fost ştearsă, după ce au apărut reacţii publice la gafa făcută în legătură cu candidatul PNL de la Titu.
UPDATE2 Nici la Lunguleţu nu a fost nimerit candidatul. George Duţu a plecat din PNL şi este acum candidatul PSD.
UPDATE3 Comunicatorii PNL Dâmboviţa transmit că postarea lui Nicolae Ciucă are erori şi va fi refăcută.

„Bună seara, a fost o eroare a echipei de la naţional. Se rectifică eroarea şi se repostează”, au transmis comunicatorii PNL Dâmboviţa.