Site icon stiriDB

#alegeri2024 Campanie inedită a PNL Dâmboviţa, fără conferinţe de presă şi cu vizita ‘la secret’ a lui Ciucă

PNL Dâmboviţa a ales să facă o campanie inedită pentru alegerile locale şi europarlamentare, liberalii nu au susţinut în perioada campaniei nicio conferinţă de presă, iar vizita în judeţ a liderului liberal Nicolae Ciucă a fost ţinută la secret.

Liberalii dâmboviţeni nu au comunicat prin intermediul conferinţelor de presă nicio informaţie alegătorilor în perioada campaniei electorale.

Joi, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a venit în Dâmboviţa. Am întrebat miercuri seara pe grupul de comunicare de whatsapp al PNL Dâmboviţa despre vizită, fără a primi niciun răspuns. Niciun fel de informaţie publică nu a fost făcută în legătură cu această vizită. De altfel, s-a şi văzut că liderul liberal nu a avut cu cine să vorbească, în afară de membrii de partid.

Joi, în jurul orei 15.00, Ciucă era aşteptat în zona sediului PNL din Târgovişte de mai mulţi membri. A mers pe jos până în Piaţa Mihai Viteazul, a dat mâna cu câţiva membri de partid, iar apoi a plecat, însoţit de liderii liberali locali, prin Parcul Mitropoliei. Din cauza ploii care a început nu a avut cu cine să vorbească. Din câte am observat noi, s-a întâlnit cu două persoane mai în vârstă care au ţinut să îi transmită că nu îl votează. Elegant, Ciucă a dat mâna cu ei şi le-a spus că e bine totuşi să meargă la vot.

În faţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ciucă şi membrii PNL au făcut o poză de grup.

„Gata, acum să mergem la treabă. Vă doresc să câştigăm!”, a spus preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran.

Cei prezenţi au aplaudat şi Nicolae Ciucă împreună cu Virgil Guran au plecat spre Titu, unde aveau în program o altă întâlnie cu alegători.

Momentul foto a fost urmărit şi de câţiva membri USR prezenţi pe platoul prefecturii pentru a face campanie.

Concluzie: vizită neanunţată public în campania electorală, fără presă invitată, fără alegători, doar cu membri. Câteva minute de mers singuri prin ploaie!

Rezultatele campaniei inedite a PNL Dâmboviţa se vor vedea pe 10 iunie şi noi abia aşteptăm să vi le comunicăm.