Site icon stiriDB

Alegeri în PDL Dâmboviţa, pe 21 februarie

PDL Dâmboviţa va organiza alegeri pentru desemnarea conducerii organizaţiei în data de 21 februarie, a decis, miercuri după amiază, Colegiul Director al organizaţiei.

Biroul Permanent Județean al PDL Dâmbovița are în componență: președinte, doi prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, secretar general, doi secretari generali adjuncți, opt secretari executivi și trezorier. Aproximativ 400 de delegaţi vor participa la conferinţa de alegeri de pe 21 februarie şi vor alege conducerea organizaţiei PDL Dâmboviţa.

Candidaţii trebuie să îşi depună candidatura pentru funcţia de presedinte al organizaţiei până pe data de 15 februarie, iar pentru restul funcţiilor de conducere până pe 17 februarie.

Deputatul democrat liberal de Dâmboviţa Iulian Vladu a fost desemnat, în noiembrie 2013, preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa.

Din iunie 2013, când deputatul Florin Popescu a fost înlocuit de la şefia PDL Dâmboviţa, printr-o decizie a conducerii centrale, funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PDL a fost deţinută de Liviu Negoiţă, iar din iulie de Jean Popescu, consilier judeţean al PDL Dâmboviţa.

Iulian Vladu a fost numit după ce Jean Popescu a renunţat la conducerea organizaţiei, depunând la sediul central din Bucureşti un document în acest sens.