Site icon stiriDB

Ajutoare alimentare, distribuite de Primăria Târgovişte din 27 ianuarie

Primăria Târgovişte, prin Direcția de Asistență Socială, va demara, pe 27 ianuarie, programul de redistribuire a ajutoarelor alimentare.

”Prin derularea acestui program, primăria intenționează să sprijine și acele persoane ale orașului nostru care nu beneficiază de un suport material decent”, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgovişte, remis marţi.

În document se mai arată că persoanele care vor beneficia de acest sprijin sunt pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/lună.

Cei care vor primi ajutorul de alimente trebuie să aibă domiciliul sau reședința în Municipiul Târgoviște, iar acest lucru trebuie certificat cu actul de identitate al beneficiarului. Alimentele nu se pot ridica decât pe baza actului de identitate în original al beneficiarului și/sau al reprezentantului legal.

Punctul de distribuție de unde produsele alimentare se pot ridica începând cu data de 27 ianuarie 2014 este str. Lt. Stancu Ion (fostele depozite auto UPET).

Programul de distribuire este 09.00 – 15.00.

Cantitățile și produsele de care va beneficia fiecare persoană sunt: 9 kg făină de grâu, 2 kg mălai, 4 pungi paste făinoase, 5 kg zahăr, 5 cutii roşii în suc propriu, 8 litri  ulei, 1 cutie zacuscă, 1 cutie conservă din carne de porc, 2 peturi miere.