Site icon stiriDB

AITT, bătaie de joc la adresa târgoviştenilor; curse neefectuate şi oameni lăsaţi în staţii

Modul în care AITT (Asociaţia Investitorilor Transport Târgovişte) efectuează transportul public în municipiu este o bătaie de joc, în ultima perioadă mai multe curse nu sunt efectuate, iar oamenii rămân în staţii.

Situaţia se repetă în fiecare zi, iar cetăţenii sunt tot mai nemulţumiţi, cu atât mai mult cu cât unii întârzie la serviciu din această cauză, iar elevii nu au altă soluţie decât să meargă pe jos până acasă sau la şcoală.

Mai mult, luni, oamenii au stat în ploaie în staţii aşteptând microbuzele AITT, care nu au ajuns pe toate cursele ce trebuiau efectuate. Cu atât mai revoltător a fost că la numărul de dispecerat de pe site-ul AITT, 0245/213.095, nu a răspuns nimeni, fiind, luni, indisponibil.

Târgoviştenii sunt nemulţumiţi în general de calitatea transportului în comun, microbuzele care ajung în staţii sunt foarte vechi, cu scaune rupte, iar şoferii sunt revoltaţi şi ei de condiţiile de muncă.

Municipalitatea a anunţat că are pregătit un proiect european prin care să modernizeze transportul public, să cumpere autobuze electrice şi să înfiinţeze o societate în subordinea Consiliului Local Târgovişte prin care să efectueze transportul public. Până atunci însă, trebuie găsite soluţii la situaţia actuală.