Site icon stiriDB

AITT anunţă declanşarea grevei generale din data de 10 octombrie

AITT (Asociaţia Investitorilor Transport Târgovişte) anunţă pe pagina de internet a firmei declanşarea grevei generale începând cu data de 10 octombrie.

”Incepand cu ora 06:00 a zilei de 10 Octombrie 2018 salariatii AITT vor declansa greva generala pe termen nelimitat. Conform legislatiei, se va asigura o treime din programul de transport”, este anunţul postat cu o zi înainte de data grevei.

Greva vine după ce societatea nu efectua toate cursele, iar situaţia se repeta zilnic. Oamenii rămâneau în staţii, fără a fi anunţaţi în prealabil că sunt curse neefectuate.

Târgoviştenii sunt nemulţumiţi în general de calitatea transportului în comun, microbuzele sunt foarte vechi, cu scaune rupte, iar şoferii sunt revoltaţi şi ei de condiţiile de muncă.

Municipalitatea a anunţat că are pregătit un proiect european prin care să modernizeze transportul public, să cumpere autobuze electrice şi să înfiinţeze o societate în subordinea Consiliului Local Târgovişte prin care să efectueze transportul public. Până atunci însă, trebuie găsite soluţii la situaţia actuală.