Adriean Budoiu (primar PDL Fieni): S-a încheiat competiţia cu PDL, duşmanul este PSD (audio)

Adriean Budoiu (primar PDL Fieni): S-a încheiat competiţia cu PDL, duşmanul este PSD (audio)

Primarul PDL din Fieni, Adriean Budoiu, a declarat, vineri, la întâlnirea cu membrii şi simpatizanţii Partidului Mişcarea Populară (PMP) că ”s-a încheiat competiţia cu PDL, duşmanul este PSD”.

Budoiu s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.

”S-a încheiat această competiţie (cu PDL, n.r.). Noi trebuie să stăm cu ochii pe alţii, pe foştii mei colegi de la PSD. Să nu îi lăsăm să doarmă. Duşmanul nu trebuie niciodată lăsat să doarmă, trebuie urmărit pas cu pas şi să le furăm, de ce nu, şi lor din primari. Vă doresc la toţi succes, baftă şi să fim cât mai aproape de fundaţie”, a spus, într-un discurs ţinut la întâlnirea PMP Dâmboviţa, Adriean Budoiu. Acesta a stat în prezidiu la evenimentul Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa.

Florin Popescu a anunţat, la întâlnirea de vineri de la Teatrul Municipal Târgovişte, că Adriean Budoiu, alături de alţi 21 de primari din judeţul Dâmboviţa, s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.

”22 de primari în frunte cu edilul Târgoviştei, Gabriel Boriga, s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară”, a afirmat Florin Popescu.

La întâlnirea PMP Dâmboviţa au participat unii dintre primarii recent înscrişi în fundaţie, primari PDL şi unul de la PNL (Cornel Coman, primar Pietrari).

Preşedintele PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu, a declarat, după ce reprezentanţi presei i-au adus la cunoştinţă că unii dintre primarii PDL s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară şi au participat la întâlnirea PMP că ştie despre acest lucru.

”Au venit şi la conferinţa PDL de aici. Le-am spus că se pot duce pe la toţi, dar să obţină scor bun pentru noi”, a afirmat Vladu.

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a adăugat că primarii PDL care sunt duplicitari nu vor fi excluşi din partid, dar vor fi înlocuiţi de la şefia organizaţiilor locale ale PDL.

ipp

error: Conţinut protejat !!