Adrian Ţuţuianu: Şefii de servicii publice să înceteze bătaia de joc!

Adrian Ţuţuianu: Şefii de servicii publice să înceteze bătaia de joc!

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a atras atenţia şefilor de servicii publice din judeţ cu privire la unele situaţii reclamate de primari din teritoriu. Declaraţiile au fost făcute, săptămâna trecută, la Liga Aleşilor Locali Dâmboviţa.

”Vă rog pe şefii de servicii publice… public vă spun astăzi vizavi de două situaţii constatate ieri: dacă cineva îndrăzneşte să îşi mai bată joc de colegii noştri primari, care v-au cerut lucruri legale, deci nu nelegale, lucruri legale, spunându-i că sunt ocupat acum, mănânc… S-a dus un coleg primar ieri, avea de luat două negaţii, practic, de la două servicii judeţene. Două zile a stat după asemenea documente în condiţiile în care pe GAL (Grupul de Acţiune Locală, n.r.) era termen de depunere a proiectului astăzi. Nu se poate aşa ceva! Deci, vă rog, toţi cei care sunteţi şefi de servicii publice să sprijiniţi programul guvernului şi pe colegii noştri din teritoriu”, a spus Ţuţuianu.

Peste 600 de aleşi locali social democraţi au participat la Liga Aleşilor Locali Dâmboviţa, ce a avut loc la Casa Tineretului din Târgovişte, pe 24 iunie. La acţiunea politică a fost prezent şi secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

error: Conţinut protejat !!