Site icon stiriDB

Adrian Ţuţuianu: Şef din IPJ Dâmboviţa se implică în politică, face liste negre cu oameni politici, oameni de afaceri

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că un şef din Poliţia Judeţeană Dâmboviţa se implică în politică, face liste negre cu oameni politici şi oameni de afaceri. Ţuţuianu spune că şi el este pe acele liste.

Ţuţuianu nu a dat numele ”şefului din Poliţia judeţeană”, dar a avut un mesaj pentru el susţinând că respectivul se va recunoaşte în această declaraţie.

Afirmaţia a fost făcută în contextul analizei modului cum este condusă acum organizaţia PSD Dâmboviţa.

”Dacă se va întâmpla ceea ce eu cred că se va întâmpla: dizolvarea Biroului Permanent Judeţean, înlocuirea actualei conduceri a consiliului judeţean, înlocuirea mai multor şefi de servicii publice, a prefectului, a subprefectului şi aşa mai departe, eu cred că foarte mulţi dintre ei (membrii PSD Dâmboviţa, n.r.) vor alege altă soluţie. Dacă se va continua cu alocarea fără criterii a banilor (…), dacă se va continua cu modul ăsta de a conduce organizaţia, dacă se va continua cu lucruri de genul dacă îl inviţi pe Ţuţuianu mâine ai treabă cu mine, dacă se va continua cu ceea ce face acum un şef din Poliţia Judeţeană şi cu câţiva din acoliţii din camarilă liste negre cu oameni politici şi oameni de afaceri, mulţi se vor duce în altă direcţie (…). Se ştie el cine este, personajul respectiv. Este un avertisment public pe care i-l dau. În calitate de senator al României îi spun să intre în matca lui profesională şi să nu se amestece în activităţile politice din judeţ. Liste negre înseamnă oameni care trebuie înlocuiţi, oameni care trebuie alergaţi şi aşa mai departe. Multă lume (e pe liste, n.r.), în orice caz sunt la loc de frunte”, a spus Ţuţuianu.