#parlamentare2016 Adrian Ţuţuianu revine asupra deciziei ferme de a pleca în Parlament: Încă analizez

tutuianu-candidat-psd-cj

Președintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, candidat pe primul loc la Senat pe lista social democraţilor în Dâmboviţa, revine asupra deciziei ferme de a pleca în Parlament după alegeri.

Ţuţuianu a declarat într-o conferinţă de presă că ”încă analizează” dacă alege funcţia de senator în detrimentul celei de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

”Vreau să mai spun un lucru, am văzut că au împrăştiat (cei de la PNL Dâmbovița, n.r.) acum un ziar în care spun: Ţuţuianu pleacă de la consiliul judeţean că are nevoie de imunitate. N-am nicio cercetare pe rol despre care să cunosc, este o minciună sfruntată. N-am niciun fel de griji legate de activitatea mea la consiliul judeţean. Încă analizez care îmi va fi opţiunea, în termenul legal. Adică, pe data de 19 decembrie expiră mandatul actualului Parlament, iar eu voi avea 30 de zile pentru a mă decide”, a declarat Ţuţuianu.

În declaraţiile publice anterioare, Ţuţuianu era ferm cu privire la decizia sa, anunţând că pleacă în Parlament, pentru a sprijini de acolo judeţul. Mai mult, chiar el a anunţat că va fi înlocuit de Alexandru Oprea la conducerea consiliului jdueţean.

”Din 2012 până astăzi am arătat că se poate face treabă bună în judeţ şi vă asigur că voi dovedi în continuare că din 2016 în 2020 voi fi mai mult decât am fost senatorul din perioada 2008-2012. Mă veţi vedea luptându-mă pentru drepturile noastre, mă veţi vedea alături de primari la ministere, mă veţi vedea alături de toţi locuitorii din judeţul Dâmboviţa. Nu plec la Bucureşti pentru că nu ar mai fi treabă de făcut la Târgovişte, nu vreau să plec în Senatul României pentru că m-aş fi plictisit la Consiliul Judeţean, ci vreau să merg acolo ca lider de echipă, să sprijin judeţul Dâmboviţa, să aducem mai mulţi bani într-un judeţ care are nevoie de investiţii, de locuri de muncă şi de dezvoltare economică. Ştim bine ce avem de făcut până în 2025, avem nevoie doar de resurse. Vreau să scoatem cel mai bun rezultat la alegerile parlamentare, dacă vom fi în primii cinci, vom avea cu toţii de câştigat, România va avea de câştigat”, spunea Adrian Ţuţuianu, la sfârşitul lunii septembrie, la lansarea candidaţilor PSD Dâmboviţa la alegerile parlamentare.

error: Conţinut protejat !!