Adrian Ţuţuianu (PSD): Pancartele de la manifestările din Târgovişte au fost făcute în sediul PNL, avem filmări

tutuianu-psd

USR şi PNL încearcă să confişte, în interes politic, manifestările din stradă; pancartele de la manifestările de la Târgovişte au fost făcute la sediul PNL, avem filmări, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Sunt foarte mulţi oameni de bună credinţă care sunt prin piaţă, dar este evident că USR şi PNL încearcă să confişte, în interes politic aceste manifestaţii. În Târgovişte toţi cei care au fost pe stradă sau aproape toţi sunt membri PNL, să fie foarte clar! În frunte cu Caracota, cu Neli Ion, cu Bercu şi aşa mai departe, cu Grozavu. Deci nu sunt cetăţeni care, ştiu eu, îşi manifestă îngrijorarea faţă de anumite acte normative.  Toate pancartele care s-au făcut şi au fost scoase prin Târgovişte au fost făcute la sediul PNL. Avem şi filmări cu ei ieşind din sediu cu aceste pancarte”, a spus Ţuţuianu.

Acesta spune că lideri marcanţi ai PNL sunt în stradă, alături de membri ai Guvernului Cioloş, iar oameni din sudul judeţului sunt duşi cu microbuzele la Bucureşti.

”Lucrul acesta s-a întâmplat şi la Bucureşti şi ştiţi toți. E de notorietate, tot Guvernul Cioloş este la manifestaţii, toţi parlamentarii USR sunt prezenţi la manifestaţii, lideri marcanţi ai PNL sunt prezenţi la manifestaţii. Din sudul judeţului Dâmboviţa, de la Crevedia, de la Tărtăşeşti, sunt foarte mulţi oameni care sunt duşi cu microbuzele în Bucureşti”, a afirmat Adrian Ţuţuianu

”Microbuzele şcolare, chiar”, a intervenit Alexandru Oprea, preşedintele CJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!