Adrian Ţuţuianu (PSD) despre PMP: Nu poţi să vorbeşti de o forţă politică nouă cu cei care au nenorocit România

Adrian Ţuţuianu (PSD) despre PMP: Nu poţi să vorbeşti de o forţă politică nouă cu cei care au nenorocit România

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat despre Partidul Mişcarea Populară (PMP) că nu este o forţă politică nouă cât timp ”sunt aceeaşi oameni, Băsescu, Udrea, Funeriu, Popescu”.

”Nu poţi să vorbeşti de o forţă politică nouă cu cei care au nenorocit România în perioada 2009-2012”, a adăugat Ţuţuianu.

Întrebat despre aderarea deputatului de Târgovişte Florin Popescu la Mişcarea Populară, Ţuţuianu a răspuns ”Florin Popescu căuta să fie dat afară din PDL. Ca să nu îi mai adăugăm cele şapte partide prin care a trecut şi pe al 8-lea. Era un lucru pe care îl ştiam cu toţii”.

”Am văzut că Mişcarea Populară este noua revelaţie a scenei politice româneşti şi reprezintă o noutate mare spre care vor alerga toţi cetăţenii, noua dreaptă. Trebuie observat să sunt aceeaşi oameni, adică Băsescu, Udrea, Funeriu, Popescu. Nu poţi să vorbeşti de o forţă politică nouă cu cei care au nenorocit România în perioada 2009-2012″, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa”, a mai spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!