Adrian Ţuţuianu, Pro România: Optăm pentru răul cel mai mic, votăm Guvernul Cîţu

Adrian Ţuţuianu, Pro România: Optăm pentru răul cel mai mic, votăm Guvernul Cîţu

Pro România va vota Guvernul Cîţu, „optăm pentru răul cel mai mic”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, preşedintele Pro România Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu.

„Astăzi trebuie să învestim un guvern. Între a nu avea niciun guvern şi un guvern care poată să vină cu ordonanţe de urgenţă, cu ordonanţe simple, cu proiecte de lege care să fie dezbătute în procedură de urgenţă, optăm pentru răul cel mai mic. Pro România va vota astăzi guvernul”, a spus Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că situaţia creată de COVID-19 este una serioasă, iar criza politică din România trebuie să înceteze.

„Până acum PSD a spus că nu votează un guvern şi PNL, dacă observaţi, nu şi-a asumat expres, după cum nu şi-a asumat expres nici preşedintele Iohannis niciun minut ideea de a trece acest guvern, ceea ce înseamnă că sunt partizanii continuării crizei politice. Probabil că nici Iohannis, nici PNL nu au renunţat nici acum la ideea de anticipate, dar nici nu înţeleg gravitatea situaţiei. Acum în lume sunt persoane decedate, sunt foarte mulţi infectaţi, iar ONU vine şi spune că este pandemie, ceea ce arată gravitatea situaţiei”, a mai spus senatorul Adrian Ţuţuianu.

Parlamentarul susţine că e nevoie de un guvern „cu puteri depline”.

„Nu ne place domnul Cîţu, nu credem că este pregătit şi n-are abilităţile necesare pentru a conduce un guvern performant. Avem foarte multe rezerve faţă de foarte mulţi miniştri din acest guvern. Dar în situaţia de criză în care se află astăzi România e mai bine să avem un guvern cu puteri depline decât să avem o criză politică. Este un apel la responsabilitate şi greu de înţeles pentru mine de ce PSD şi PNL nu îşi asumă într-un moment de criză o soluţie politică corectă”, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!