Adrian Ţuţuianu (preşedinte PSD Dâmboviţa): Sunt primari PDL care au sprijinul meu dacă vor să vină în PSD

tutuianu psdPreşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că sunt primari PDL care au sprijinul lui dacă vor să se alăture proiectului social democrat şi a dat ca exemplu edilii din Conţeşti şi Cornăţelu.

”Am spus şi o repet: primarii de la Conţeşti, Cornăţelu sau din alte localităţi care vor să se alăture proiectului social democrat au sprijinul meu. Cei mai mulţi dintre ei sunt oameni serioşi, gospodari ai localităţilor pe care le administrează şi mă bucur să îi am alături. Cu precizarea pe care o fac şi astăzi, am făcut-o şi altă dată, că nu aduc pe nimeni lângă mine cu forţa sau şi nici cu promisiunea. Astăzi (miercuri, n.r.) a fost la mine un primar de la PDL căruia i-am spus că nu se poate când mi-a cerut ceva, ieri a fost primarul de la Mogoşani care voia a doua asociere (programe de investiţii în asociere consiliul judeţean – consiliul local, n.r.)  şi i-am spus nu se poate”, a spus Ţuţuianu.

Întrebat de jurnalişti dacă este şi cazul prmarului PDL al comunei dâmboviţene Hulubeşti, Adrian Chiriţă, de a fi primit în PSD, aşa cum s-ar lăuda edilul, Ţuţuianu a răspuns ”asta e posibil dacă mor eu”.

”Asta e posibil dacă mor eu sau, ştiu şi eu, plec sau cei care se ocupă şi vă spun dumneavoastră că îmi vor rupe picioarele săptămâna viitoare vor avea succes. Am suficientă experienţă politică să ştiu că sunt oameni pe care îi poţi face aliaţi de drum şi oameni cu care e bine să nu te aliezi niciodată. De ce m-aş alia eu cu Chiriţă? Să îi plătesc datoriile?!”, a adăugat liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!