Adrian Ţuţuianu (preşedinte CJ Dâmboviţa): Proiectele europene, prioritatea pentru perioada următoare

tutuianu proiecte europeneProiectele europene reprezintă priorităţi pentru perioada următoare, trebuie finalizată investiţia de la Spitalul Judeţean Târgovişte, încheiate procedurile de achiziţie pentru reluarea lucrărilor la Palatul de la Potlogi, precum şi derularea celorlalte proiecte,  a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Prioritatea noastră pe acest sfârşit de an este să punem în linie dreaptă proiectele cu finanţare europeană. Şi avem lucrările de modernizare a infrastructurii la Parcul Industrial Moreni, lucrări de iluminat public. Există o contestaţie care va fi soluţionată în aceste zile de CNSC (Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, n.r.) şi vom stabili cine este adjudecatar”, a spus Ţuţuianu.

Acesta s-a referit şi la lucrările de la Spitalul Judeţean Târgovişte, investiţie cu fonduri de 83 de milioane de lei, ce va fi inaugurată în această lună, în prezenţa premierului Victor Ponta.

spital

”Finalizarea lucrărilor la spitalul judeţean, atenţie, nu închidem contractul pe 29 noiembrie, ca să nu îmi spuneţi că sub aspect financiar nu este finalizat. Pe 29 finalizăm contractul de execuţie lucrări, contractul de finanţare nerambursabil încheiat ADR Sud Muntenia se va încheia anul viitor, pentru că urmează decontarea tuturor lucrărilor şi parcurgerea procedurilor legale pentru închiderea contractului şi, sigur, urmează cinci ani de observaţie pe acest contract”, a afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a vorbit şi despre alte proiecte cu finanţate europeană din judeţ, precizând care este satdiul acestora.

”Al treilea proiect important este reabilitarea şi modernizarea infrastructurii tehnice pentru creşterea potenţialului turistic al Peşterii Ialomiţei, finalizăm în această lună serviciile de proiectare şi apoi vom avea finalizat, sper eu până la sfârşitul anului, achiziţia lucrărilor de execuţie. De asemenea este în procedură de achiziţie publică modernizarea şi extinderea complexului de servicii sociale Casa Soarelui. Este în procedură de licitaţie, v-am spus că se termină pe data de 29 noiembrie depunerea ofertelor, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi. Este în curs de execuţie şi ne vom ocupa să intensificăm ritmul pentru că sunt foarte multe lucrări la interior, Centrul multifuncţional de resurse şi servicii pentru adulţi cu handicap Dâmboviţa. Şi este în procedură de achiziţie proiectul modernizare spaţii existente şi extindere construcţie parter Centrul Social Găeşti”, a mai spus Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!