Adrian Ţuţuianu (preşedinte CJ Dâmboviţa): O să fac publică lista cu primarii care s-au „scutit” de la taxa de habitat

gunoiPreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va face publică lista cu primarii din judeţ care s-au „scutit” nejustificat la plata taxei de habitat.

”Într-o zi o să îmi sară mie muştarul şi o să vă dau lista cu toţi primarii care nu au plătit niciodată taxă de habitat, cu neamurile lor şi cu salariaţii din primării”, a spus Ţuţuianu.

Solicitat de jurnalişti să dea la conferinţă lista cu aceşti primari, preşedintele CJ Dâmboviţa a explicat amânarea: ”fiindcă nu o am completă şi când o să o dau, o dau cu totul”.

Ţuţuianu spune că s-a făcut o verificare în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) cu privire la scutirile de la plata taxei de habitat.

”Ce am făcut la ADI salubritate? Am luat listele de scutiţi şi i-am verificat, cu documente. Şi jumătate dintre cei care erau scutiţi nu mai sunt scutiţi, plătesc fie jumătate, fie integral. Este grav, asta e realitatea”, a mai spus Ţuţuianu.

Acesta a anunţat că taxa de habitat va rămâne şi în 2014 la cuantumul de 16 lei pe gospodărie, respectiv 9 lei în cazul celor care plătesc parţial.

error: Conţinut protejat !!