Site icon stiriDB

Adrian Ţuţuianu: Om de trust de presă, găsit furând apă, îmi dă lecţii pe la televizor (audio)

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, vineri, că un om de presă, ”mare șef de trust de presă”, a fost găsit furând apă.

”Un om de presă, mare șef de trust de presă, care a fost găsit furând apă, şi îmi dă lecţii pe la televizor şi când mai face o dată o să dau publicităţii toate documentele şi fac şi plângere penală pentru furt”, a spus Ţuţuianu.

”E aici dosarul”, a arătat acesta.
Întrebat despre cine este vorba şi dacă nu tăinuieşte numele acestuia, Adrian Ţuţuianu a replicat ”nu e nicio tăinuire pentru că lucrurile astea sunt consemnate de documente”.

Declaraţia vine în contextul în care în presă au apărut mai multe comentarii legate de Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Cel mai recent scandal în care este implicată compania are legătură cu descoperirea a zeci de contoare de apă desigilate sau puse invers pentru a micşora consumul real la scări de bloc de la Titu.

Contoarele au fost descoperite la un control al companiei de apă, iar instituţiei i se reproşează, în principal, că nu a comunicat incidentul decât la o lună, după ce a fost descoperit de presă, precum şi modul în care acţionează după ce a găsit neregula.