Site icon stiriDB

Adrian Ţuţuianu: Nu am văzut atâta incompetenţă ca la CJ Dâmboviţa nicăieri unde am lucrat (audio)

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu a întâlnit un nivel atât de jos de competenţă ca la consiliu, nicăieri unde a mai lucrat.

„Sunt oameni de la care nu poţi să scoţi nimic, unii”, afirmă Ţuţuianu.

„Nu am întâlnit un nivel atât de jos de competenţă niciodată, niciunde am lucrat. Deci, sunt oameni de la care nu poţi să scoţi absolut nimic. Unii dintre ei. Fac eforturi să aduc personal tehnic, vă şi spun că am avut concurs, acum două – trei săptămâni. Jumătate dintre posturile scoase la concurs nu s-au ocupat. Pentru că nu se trece mai departe, am destui cu care nu pot face nimic, nu pot să umplu clădirea de oameni cu care nu pot face absolut nimic. Şi acum am scos la concurs numai posturi tehnice: pe direcţia de infrastructură şi pe direcţia de fonduri europene”, a spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că au plecat din angajaţi, prin transfer, demisie sau pensionare.

„Vor mai fi schimbaţi şefi de servicii şi directori”, a adăugat Ţuţuianu.

„Am făcut o restructurare de organigramă la începutul anului. Şi a plecat Bărburiceanu Silviu şi Ropotan Radu. Prin demisie Buldur Constantin şi Barbu Dumitru. Prin transfer Tache Steliana, tot ca urmare a restructurărilor la consiliul judeţean, dar a fost mai apropiată de Primăria Târgovişte. Prin pensionare Dinulescu Doru, Dogaru Ion, Crăciun Marcela, Teodorescu Elena”, a precizat Ţuţuianu.