Adrian Ţuţuianu: Nu agreez ca partidele componente USL să preia, fără niciun discerământ, pedelişti

Adrian Ţuţuianu: Nu agreez ca partidele componente USL să preia, fără niciun discerământ, pedelişti

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, susţine că partidele componente ale USL nu trebuie să preia, ”fără niciun fel de discernământ”, pedelişti. Ţuţuianu explică şi care este diferenţa între Valentin Calcan şi Georgică Dumitru, pe de o parte, şi Sandu Tolea, pe de alta.

”Este aberantă declaraţia potrivit căreia PDL constituie resursa de cadre pentru PNL sau pentru alte partide politice. Există în România 90% din populaţie neangajată politic. Dacă vrei să îţi consolidezi organizaţia o poţi face foarte serios încercând să atragi într-un partid pe cei care îţi împărtăşesc ideile şi până acum au stat deoparte”, spune Ţuţuianu, referindu-se la recente declaraţii ale liderilor PNL Dâmboviţa care au explicat că nu pot lua membri de la partidele din USL, deci nu le rămâne decât să facă racolări de la PDL pentru a-şi întări organizaţia.

”Nu cred că în PDL au fost atâtea valori care să merite să le preiei. PDL şi-a arătat, timp de 10 ani, sub conducerea lui Traian Băsescu, timp de 4 ani în Dâmboviţa sub conducerea lui Florin Popescu, că nu este capabil să ia deciziile cele mai bune pentru comunităţi”, a adăugat liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta explică şi diferenţa dintre Valentin Calcan şi Georgică Dumitru – parlamentari de Dâmboviţa care au trecut înainte de alegerile parlamentare de la PDL la PSD, respectiv la PC – şi Sandu Tolea, director DSV Dâmboviţa, care a trecut de la PDL la PNL undeva în martie, aprilie anul acesta.

”Nu agreez şi nu am agreat niciodată preluarea în partidele membre ale USL, fără niciun fel de discernământ, a unor pedelişti care au stat până în ultimul moment alături de PDL, ba au fost şi candidaţi ai PDL. Diferenţa majoră între Valentin Calacan sau Georgică Dumitru şi, să spunem, şeful de la DSV, domnul Tolea, este următoarea: Valentin Calcan a contribuit la dărâmarea Guvernului Mihai Rărzvan Ungureanu, a votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu, acelaşi lucru l-a făcut şi Georgică Dumitru, în timp ce Tolea, pe 10 decembrie încă defila cu Florin Popescu, PDL şi Traian Băsescu. Asta e diferenţa fundamentală”, a precizat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!