Site icon stiriDB

Adrian Ţuţuianu: Mihail Volintiru (PNL) nu a rezolvat nimic pentru acest judeţ (video)

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, susţine că liderul PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, nu a făcut nimic pentru judeţul Dâmboviţa, iar acum vrea să îşi pună în practică interesele pe care le are la Compania de Apă.

”Unii care s-au aciuat pe la anumite partide n-au înţeles că nu pot fi veşnic la putere şi nici veşnic directori. Vom avea în ADI Apă discuţii serioase şi vom propune la Compania de Apă tehnicieni! Domnul Volintiru a fost la guvernare: n-a rezolvat nimic pentru acest judeţ vreodată!”, a afirmat Ţuţuianu.

Acesta vorbeşte şi despre interesele pe care le are Mihail Volintiru la Compania de Apă.

„Vine acum şi, într-un mod aproape greţos, se pronunţă pe lucruri de care habar nu are, doar pentru că are el interese. Compania de Apă trebuia să aibă conducerea schimbată de un an de zile pentru neîndeplinirea criteriilor de performanţă legate de POS Mediu. N-am putut din cauza domnului Volintiru care avea pretenţia să vină el cu o echipă managerială de la Bucureşti, nu ştiu de unde, de la Montreal… Să ai tupeul ăsta.. Ai patru consilieri pe care noi, PSD, i-am băgat în Consiliul Municipal şi să încerci să conduci un judeţ, e prea mult! Este inacceptabil şi nu voi marşa la asemenea lucruri”, a mai spus Ţuţuianu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a mai spus că Dorin Staicu a demisionat de la conducerea Companiei de Apă, iar în Consiliul de Administraţie al societăţii vor fi puşi tehnicieni.