Adrian Ţuţuianu: Mihail Voliniru (PNL) vrea să vină la PSD (audio)

Adrian Ţuţuianu: Mihail Voliniru (PNL) vrea să vină la PSD (audio)

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că are informaţii că Mihail Volintiru, preşedinte al PNL Dâmboviţa, vrea să intre în PSD.

”Domnul Volintiru am înţeles că vrea să se alieze cu comuniştii de la PSD. Adică, dacă ar putea şi dânsul să intre prin PSD. Da. Să intre în PSD. Ca să citez un clasic în viaţă: Scrijeleşte cu unghiuţele pe la uşile sediului central”, a spus Ţuţuianu.

Acesta a folosit termenul de ”comunişti PSD”, citându-l pe Volintiru care astfel caracteriza, în declaraţiile publice, membrii de la PSD Dâmboviţa.

Întrebat dacă se va opune intrării în PSD a lui Volintiru, Ţuţuianu a răspuns că nu, dacă se va duce la Bucureşti, dar că la Dâmboviţa este imposibil acest lucru.

”Dacă se duce pe la Bucureşti, nu mă deranjează, nu mă interesează. Că nu mă interesează, important e să câştigăm alegerile. Volintiru e doar un băiat lipsit de caracter, altceva ce pot să spun?!”, a afirmat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Contactat de stiriDB, Mihail Volintiru a spus că ”e o glumă proastă”.

”În locul lui? În locul lui. Mă înscriu în PSD în locul lui, cu mare drag (…). E o glumă proastă. Se plictiseşte omul, probabil i se trage de la umezeala de ieri, au fost inundaţii”, a afirmat preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

error: Conţinut protejat !!