Adrian Ţuţuianu, la Vişina: Eu am făcut drumuri, îl aştept pe Iulică Vladu să facă aeroport

Adrian Ţuţuianu, la Vişina: Eu am făcut drumuri, îl aştept pe Iulică Vladu să facă aeroport

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a transmis, luni, la Vişina, un mesaj liderului liberalilor dâmboviţeni: eu am făcut reţeaua de drumuri, îl aştept pe Iulică Vladu să facă aeroport.

”Am mers în două localităţi, la Vişina unde sunt 15 kilometri de asfalt, la Petreşti, dacă adăugăm la cei cinci kilometri OG 28/2013, asociere, încă trei kilometri pe banii consiliului judeţean, drumul judeţean, avem opt. 15 cu opt, 23 de kilometri de drumuri în două localităţi. Eu vreau să dau următorul mesaj domnului Iulică Vladu: eu am făcut reţeaua de drumuri de la Vişina, îl aştept pe el să facă aeroportul”, a spus Ţuţuianu.

Evident este o ironie, Ţuţuianu făcând referire la o declaraţie a lui Vladu din 2008.

”Luni am în Parlament prima intervenţie către primul ministru şi ministrul Transporturilor în legătură cu amplasarea unui aeroport internaţional de marfă. Guvernul intenţionează să construiască un astfel de aeroport, iar locaţia din sudul judeţului Dâmboviţa este potrivită, zona fiind traversată de autostrada Bucureşti-Piteşti. S-a vorbit iniţial ca locaţie pentru acest aeroport de comuna Adunaţii Copăceni, însă eu cred că zona sudică a judeţului Dâmboviţa are mult mai multe avantaje”, spunea Vladu în octombrie 2008, la inaugurarea cabinetului parlamentar de la Găeşti.

error: Conţinut protejat !!