Site icon stiriDB

Adrian Ţuţuianu: Compania de apă se comportă cu aroganţă faţă de cetăţean şi faţă de primari

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu a criticat dur, joi, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD) spunând că instituţia se comportă într-un mod arogant cu cetăţenii şi primarii din judeţ.

Compania de apă se comportă cu aroganţă faţă de cetăţean şi faţă de primari, care-i nepermisă. Parcă voi sunteţi proprietarii reţelelor! Şi vă spun eu astăzi: adevărata avere a voastră sunt clienţii, proprietarii reţelelor sunt unităţile administrativ teritoriale şi rolul vostru e să faceţi ceea ce trebuie pentru ca oamenii să aibă satisfacţia unui serviciu de calitate”, a afirmat Ţuţuianu.

Acesta a mai spus şi că, din dorinţa de a nu face nimic, atunci când îi sunt cerute oferte pentru anumite lucrări, CATD vine cu preţuri duble.

”Am avut o situaţie pe care mi-a comunicat-o primarul din Târgovişte, când Compania de apă, din dorinţa de a nu face nimic, au făcut o ofertă la o lucrare în municipiul Târgovişte la un preţ dublu. De ce? Că nu vrem să lucrăm nimic şi aşteptăm doar să încasăm apa, uneori după nişte reguli care nu au nicio legătură cu ceea ce se consumă efectiv”, a spus Ţuţuianu.

Declaraţiile au fost făcute, joi, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, unde a avut loc o prezentare a unui program european de dezvoltare a infrastructurii de apă din judeţ.

Au fost prezenţi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, reprezentanţi ai Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, autorităţi judeţene, parlamentari de Dâmboviţa, primari din judeţ.

[foto: arhiva]