Adrian Ţuţuianu: Audit financiar la Primăria Târgovişte

primarie-w

Un audit financiar care să stabilească situaţia în care se află instituţia se va fi realiza în perioada imediat următoare la Primăria Târgovişte, a anunţat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a mai spus că noul primar interimar Cristian Stan îşi va aduce proprii consilieri, ”actuala echipă (a fostului primar interimar Ciprian Prisăcaru) care ţine strict de cabinetul primarului, evident, că nu poate continua cu Cristi Stan”.

”La Primăria Târgovişte, zilele acestea vor fi de, să zicem, aşezare a echipei. Vom încerca să aducem, în condiţiile legii, lângă Cristian Stan, unul, doi consilieri care să îl sprijine în rezolvarea problemelor, oameni care ştiu administraţie şi vom încerca să aducem în cel mai scurt timp proiectele începute pe fonduri europene la zi. Şi în primărie, pe anumite sectoare… nu eu voi decide, va decide primarul interimar. Vom face analize, vom face audit financiar pentru că sunt lucruri care trebuie clarificate, iar Cristi Stan are obligaţia, faţă de el însuşi în primul rând şi apoi faţă de târgovişteni, să ştie ce a preluat şi care sunt necazurile pe fiecare proiect”, a afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Cristian Stan este noul primar interimar al municipiului Târgovişte. Consilierii locali din Târgovişte au hotărât, joi, schimbarea lui Ciprian Prisăcaru (PNL) din funcţie. Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Târgovişte a fost convocată de consilierii PSD.

error: Conţinut protejat !!