Site icon stiriDB

Adrian Rădulescu(PMP): Minusul cel mai mare al Elenei Udrea e că e femeie

Minusul cel mai mare al Elenei Udrea, în contextul candidaturii sale la prezidenţiale, este că e femeie, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, preşedintele PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu.

”În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea avem şi plusuri, avem şi minusuri. Minusul cel mai mare e că e femeie. Dacă Elena Udrea ar fi fost un bărbat care să aibă calităţile pe care le are Elena Udrea garantez că acum în clasament am fi discutat de Elena Udrea, Ponta şi Iohannis. Din păcate, clasamentul este invers, discutăm despre Ponta, Iohannis şi Elena Udrea. Dar, dacă facem o analiză a celor trei la acestă dată, înainte de precampanie, vă pot spune că Elena Udrea este în creştere, Ponta stă pe loc şi Iohannis, după ultimul sondaj, a scăzut şase procente. Noi ne batem şi încercăm să intrăm în turul doi şi dacă intrăm în turul doi (…) probabil România va avea şansa să aibă prima femeie preşedinte”, a afirmat liderul PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu.

Întrebat de ce spune că este un minus al Elenei Udrea faptul că este femeie, Rădulescu a spus ”pentru că suntem misogini, noi bărbaţii”.

Fostul consilier prezidenţial a precizat că asocierea numelui Elenei Udrea cu Guvernarea Boc nu e un minus.

”Nu. Uitaţi-vă la proiectele de aici din Târgovişte, sunt aprobate de Elena Udrea. Altele mai ştiţi?”, a precizat Rădulescu.

Acesta a spus că se aşteaptă la o campanie electorală dură.

”Va fi o campanie lungă, va fi o campanie dură. Nu aş prefera să se scoată arme murdare cu care să lucrăm”, a spus Adrian Rădulescu.