Adrian Rădulescu: Am sunat-o pe Elena Udrea să văd ce se întâmplă, că suntem toţi debusolaţi

Adrian Rădulescu: Am sunat-o pe Elena Udrea să văd ce se întâmplă, că suntem toţi debusolaţi

Preşedintele PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial, a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că a sunat-o de mai multe ori pe Elena Udrea când a început scandalul declanşat de declaraţiile acesteia, însă nu i-a răspuns la telefon.

”Nu cunosc nici măcar 0,01% din ce cunoaşte dumneaei şi nici nu vreau să fiu apărătorul dumneaei, că nu am argumente. Am încercat, recunosc, să o sun la telefon după ce a făcut prima intervenţie. De trei ori (am sunat, n.r.), nu mi-a răspuns. Pe urmă au pus-o sub interdicţia aia. Eram şi eu curios, să întreb ce se întâmplă, că suntem toţi debusolaţi. Nu mi-a răspuns(…). Mi s-a mai întâmplat să nu răspundă, şi la cinci telefoane, dar revenea. Acum nu cred că mai revine”, a spus Adrian Rădulescu.

Acesta spune că ”o susţine moral” pe Elena Udrea.

”Nu ne interpunem în ceea ce înseamnă Justiţia, dumneaei este cea implicată, nu este partidul. Trebuie să răspundă şi să se apere pentru acuzaţiile cei se aduc. Noi credem că va demonstra că este nevinovată. Vom respecta ceea ce va decide Justiţia şi moral suntem alături de ea ţinând cont că este colega noastră. De obicei, când ţi-e greu fuge toată lumea, când ţi-e bine vin toţi. În afară să o susţinem moral nu putem să o ajutăm cu nimic”, a afirmat Adrian Rădulescu.

error: Conţinut protejat !!