Adrian Neaga, noul antrenor al Urban Titu

Adrian Neaga, noul antrenor al Urban Titu

Noul antrenor al echipei de fotbal Urban Titu este Adrian Neaga, acesta declarând că doreşte să facă din noua sa echipă una dintre cele mai puternice divizionare C în următoarele două sezoane.

Noul antrenor al grupării dâmboviţene îşi propune să formeze o echipă redutabilă, care să poată promova în Liga a 2-a, la finalul stagiunii 2015-2016.

”Chiar dacă sunt încă la început de drum în meseria de antrenor, pe banca tehnică a Urbanului mi-am propus lucruri măreţe. Pentru început îmi doresc să formez o echipă competitivă, iar apoi să urc cu aceasta în eşalonul secund. În ceea ce priveşte al doilea obiectiv, ţintesc să-l duc la îndeplinire în al doilea sezon ca antrenor la Titu. Am încredere totală în suporteri că vor fi lângă mine şi jucători dacă echipa va ajunge la rezultatele scontate. Cu principalii conducători ai clubului mă înţeleg foarte bine, fapt ce mă face să cred că putem realiza împreună performanţe notabile. Ţin să mai precizez că este un lucru extraordinar că la Titu se va construi un stadion modern”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă Adrian Neaga, citat pe pagina oficială de facebook a echipei Urban Titu.

Adrian Neaga este născut pe 4 iunie 1979 la Piteşti, a debutat în Liga I la echipa din localitate, FC Argeş Piteşti, a evoluat pentru Steaua Bucureşti, Al-Nassr (Arabia Saudită), Chunnam Dragons (China), Neftchi Baku (Azerbaidjan). Neaga a jucat şase partide pentru echipa naţională a României.

error: Conţinut protejat !!