„Adio Viorica! Adio Rovana!” – mesajul unui primar PSD din Dâmboviţa

„Adio Viorica! Adio Rovana!” – mesajul unui primar PSD din Dâmboviţa

Primarul PSD din oraşul dâmboviţean Pucioasa, Constantin Ana, a postat, duminică seara, pe facebook, mesajul „adio Viorica”, spunând şi că „a venit vremea ca acest partid care de ceva timp se degradează într-un ritm alert să se trezească”.

Primarul social democrat spune „adio Viorica”, „adio Rovana”, referindu-se la liderii PSD de la nivel naţional şi judeţean, Viorica Dăncilă, respectiv Rovana Plumb, şi critică dur modul în care este condus partidul.

„Punct! Şi de la capăt! A venit vremea ca acest partid care de ceva timp se degradează într-un ritm alert să se trezească! De trei ani de zile le spun colegilor mei că este imperios necesar să ne revenim, să ne întoarcem la oameni!!! De trei ani de zile le spun că agenda lor personală trebuie să ajungă la gunoi şi noi trebuie să ne concentram pe oameni şi nevoile lor!”, spune primarul PSD din Pucioasa.

Acesta îşi continuă mesajul dur la adresa conducerii centrale a PSD, spunând că în teritoriu primarii partidului trebuie să repare imaginea pe care o strică liderii.

„De trei ani de zile primarii PSD trebuie să susţina şi să repare greşelile conducerii centrale! De trei ani de zile conducerea partidului ne-a transformat din oameni respectabili în nişte paria ai societăţii!!! Ajunge!!! Adio Viorica!!! Adio Rovana!!! Ţara lui Dragnea a murit şi voi v-aţi străduit luni de zile să ne minţiţi că totul e bine! Ţara asta, oamenii, merită mult mai mult!!! Noi merităm mult mai mult!, spune primarul PSD din Pucioasa, Constantin Ana.

error: Conţinut protejat !!