Site icon stiriDB

Adina Vălean (PNL): În campanie vorbesc despre legătura între problematica europeană şi viaţa de zi cu zi

Europarlamentarul Adina Vălean, candidat pentru un nou mandat, a declarat, luni, la Titu, că merge cu precădere în campanie în zona Sud Muntenia şi că a vorbit cu oamenii despre legătura între problematica europeană şi viaţa de zi cu zi.

”Campania electorală pentru mine a fost un prilej de a merge foarte mult în această regiune, pentru că ne-am împărţit cumva, candidaţii, deşi lista este naţională. Eu fac cu precădere campanie în regiunea Sud Muntenia. Pentru mine e un prilej bun să vorbesc de legătura între problematica europeană şi viaţa de zi cu zi şi locurile de muncă şi industrie şi competitivitate”, a precizat Vălean.

Europarlamentarul a spus că existenţa unui program cu care liberalii se prezintă în faţa electoratului face diferenţa în această campanie dintre PNL şi celelalte partide.

”Să ştiţi că am găsit foarte mulţi oameni interesaţi să asculte lucrurile despre care vorbim, cu alte cuvinte am făcut mai puţină politică de imagine (…). Oferta noastră este una solidă. Faptul că avem un program şi am putut să ne ducem cu un manifest în care spunem lucruri concrete pe care le vom face îm următorii cinci ani e iarăşi ceva care ne diferenţiază de ceilalţi. Deci cam aşa s-a desfăşurat campania pentru mine”, a afirmat Adina Vălean.

Europarlamentarul Adina Vălean a participat, luni, la Titu, la o întrunire electorală şi a vizitat trei fabrici de produse mase plastice din oraş. De asemenea a susţinut, la Titu, o conferinţă de presă, iar programul vizitei în judeţul Dâmboviţa a mai cuprins întâlniri electorale la Potlogi, Găeşti şi Răcari.