Acţiuni de împădurire de Luna Pădurii, prefectul de Dâmboviţa, preşedintele CJ şi parlamentari au plantat copaci

Peste 230.000 de puieţi vor fi plantaţi în judeţul Dâmboviţa, în Luna Pădurii, ce are loc în perioada 15 martie-15 aprilie.

Prefectul de Dâmboviţa, Victor Sanda, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, parlamentari şi voluntari au plantat copaci, sâmbătă, în cadrul acţiunilor desfăşurate în Luna Pădurii.

”M-am bucurat să merg astăzi (sâmbătă, n.r.), pe o vreme superbă, la acțiunea de plantare pe care Direcția Silvică Dâmbovița a organizat-o într-o zonă din comuna I.L. Caragiale, pe raza Ocolului Silvic Bucșani. Pe o arie de 2,5 ha se plantează numai acolo peste 16.000 de puieți de stejar și frasin. Au fost lângă mine prieteni și colegi parlamentari și din consiliul județean, precum și un grup de tineri, care au ținut să ajute inițiativei”, a afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Parlamentarii care au participat la plantare au fost Leonardo Badea, Valentin Calcan, Zisu Stanciu, Georgică Dumitru, Ionuț Săvoiu şi Carmen Moldovan.

Direcţia Silvică Dâmboviţa a anunţat că puieţi forestieri din speciile de plop euroamerican, mojdrean, arţar şi stejar roşu vor fi acordaţi gratuit, persoanelor fizice şi juridice, care vor să îi planteze.

tutuianu sapaturi

error: Conţinut protejat !!