Acţiune de colectare de deşeuri în Găeşti şi Valea Mare

Acţiune de colectare de deşeuri în Găeşti şi Valea Mare

Locuitorii din Găeşti şi Valea Mare interesați să se debaraseze corect de deșeurile electrice pot apela TelVerde 0800 444 800, serviciul de preluare gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie.

Pe 17-18 aprilie 2015, Asociația RoRec desfășoară câte o acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) în Valea Mare și Găești din județul Dâmbovița. Detalii despre programul colectării găsiți pe http://www.rorec.ro/actiune-colectare/dambovita/gaesti/6113/ și pe http://www.rorec.ro/actiune-colectare/dambovita/valea-mare/6114/.

TelVerde 0800 444 800 este disponibil zilnic, între orele 9.00-17.00, gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă.

După acţiunea de colectare va avea loc o tombolă cu premii pentru cei care au participat la campanie.

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec este o organizaţie non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Asociaţia RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi gestionează toate activităţile necesare colectării, tratării şi reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu.

error: Conţinut protejat !!