Site icon stiriDB

ACL vrea schimbarea vicepreşedintelui PSD din CJ Dâmboviţa; vezi cine vrea să îi ia locul

ACL Dâmboviţa a anunţat convocarea unei şedinţe extraordinare de consiliu judeţean pentru luni, la ora 18.00, în care să se voteze rectificarea bugetară, dar în care pe ordinea de zi este şi propunerea de schimbare a vicepreşedintelui PSD al consiliului, Ioan Marinescu.

”ACL a convocat şedinţă extraordinară de consiliu judeţean luni, la ora 18.00, parcă este. Sigur, să nu aveţi impresia că eu o să stau degeaba. Până luni mai e mult timp şi o să fac ce trebuie făcut, în condiţiile legii. După cum o să încerc să discut cu fiecare ca să construiesc o majoritate la limită, că nu pot să am o majoritate confortabilă. Este pe ordinea de zi schimbarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ioan Marinescu. Sigur că nu am să fac ce au făcut cei din PDL, să îi trimit la etajul şapte pe vicepreşedinţi, dar, în niciun caz, nu vor putea să aibă cu mine o relaţie relaxată”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a dat şi câteva numeale celor despre care a auzit că vor să ocupe postul de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa.

”Am auzit de mai mulţi pretendenţi, am auzit şi de Marin Antonescu, am auzit şi de Mihai Trifan, la un moment dat, am auzit, mai nou, de Florin Antoniu că vrea să fie vicepreşedinte. Vom vedea. Nu vreau să comentez niciuna dintre aceste variante”, a precizat Ţuţuianu.

Întrebat ce îl recomandă, din ce a auzit el, pe Antoniu (consilier judeţean PPDD la alegerile din 2012, independent acum) pentru funcţia de vicepreşedinte al consiliului, Ţuţuianu a răspuns ”calitatea de consilier financiar al domnului Orban”.

”Pentru că aşa a venit Orban la mine în birou, mi-a spus: am venit cu domnul Iulică Vladu şi cu domnul Antoniu. I-am spus: ştiam că el este independent, în ce calitate a venit? Răspunsul a fost: consilierul meu financiar. Le-am dat o cafea, un pahar cu apă şi am constatat că habar nu au de buget”, a adăugat Ţuţuianu.