Site icon stiriDB

ACL Dâmboviţa: Vom convoca şedinţă extraordinară de consiliu judeţean

ACL Dâmboviţa anunţă că va convoca o şedinţă extraordinară de consiliu judeţean în care să se aproble rectificarea bugetară, după ce, marţi în două şedinţe nu s-a luat nicio decizie, consilierii judeţeni ai PNL, PDL şi independenţi neaprobând ordinea de zi, iar miercuri dimineaţa au fost scoase de pe ordinea de zi proiectele care vizau rectificarea.

”Noua majoritate creată în Consiliul Județean Dâmbovița în jurul Alianței Creștin Liberale condamnă modul abuziv în care președintele Adrian Țuțuianu înțelege să folosească prerogativele funcției în care a fost ales, convocând două ședințe de îndată consecutive, dar scoțând de pe ordinea de zi proiectele importante de dezbatere, și anume rectificarea bugetului propriu și repartizarea bugetelor locale ale localităților a influențelor rezultate din rectificarea bugetului de stat”, se arată într-un comunicat al ACL Dâmboviţa.

În document se mai arată că 20 de consilieri județeni ai Alianței Creștin Liberale și independenți vor convoca o ședință extraordinară, în cadrul căreia să fie dezbătute proiectele vizând rectificarea bugetară ”întrucât județul are nevoie de bani și de investiții, după cei doi ani în care PSD l-a condamnat la sărăcie, șomaj și disperare”.

Nu se precizează în comunicat data la care va fi convocată această şedinţă. Intenţia convocării unei şedinţe a fost exprimată şi în cadrul şedinţei de consiliu judeţean de miercuri dimineaţa de către liderul de grup al PDL din CJ Dâmboviţa, Jean Popescu.