ACL a renunţat la schimbarea vicepreşedintelui PSD din CJ Dâmboviţa

ACL a renunţat la schimbarea vicepreşedintelui PSD din CJ Dâmboviţa

ACL a renunţat la schimbarea vicepreşedintelui PSD al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Reprezentanţii PDL, PNL şi unii independenţi au anunţat, iniţial, pentru luni, o şedinţă de consiliu judeţean, pe ordinea de zi fiind, pe lângă rectificarea bugetară, şi schimbarea din funcţie a lui Ioan Marinescu.

În urma negocierilor dintre liderii judeţeni ai PNL, PDL şi preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, la şedinţa de consiliu de vineri seara s-a aprobat rectificarea bugetară. Liderul de grup al consilierilor PDL din consiliul judeţean, Jean Popescu, a anunţat că se renunţă la convocarea şedinţei de luni.

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a anunţat, la conferinţa de presă de la finalul şedinţei de vineri, că reprezentanţii PNL şi PDL au renunţat la schimbarea vicepreşedintelui PSD al consiliului.

Numele vehiculate pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa au fost Marin Antonescu (PDL), Mihai Trifan (independent, fost PDL), Florin Antoniu (independent, fost PPDD).

Mihai Trifan a declarat, vineri dimineaţă, pentru stiriDB, că nu vrea postul de vicepreşedinte.

Şi Marin Antonescu spune că nu a avut intenţia de a accepta funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa.

”Nu era mai simplu (…)  și să mă întrebe dacă am intenția să revin în CJ ? Era ! Da’ nu se pot abține… Ei bine, n-am o asemenea intenție căci, se știe, nu pot lucra din postura de vice cu un băiat nervos pe care l-am avut consilier”, a scris, într-un comentariu pe facebook, Marin Antonescu.

Întrebat de reprezentanţii mass media, Adrian Ţuţuianu a făcut câteva referiri la intenţia lui Antoniu în legătură cu acest post.

”Păi a fost tentat să meargă şi colo şi colo. Unii i-au promis că îl fac deputat, vicepreşedinte de consiliu judeţean. Nu ştiu să vă spun”, a precizat Ţuţuianu.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa are 34 de membri, iar preşedinte este social democratul Adrian Ţuţuianu. Componenţa consiliului este: 12 de la PSD, 8 PDL, 6 PNL, unul de la Partida Romilor Pro Europa, 7 independenţi.

error: Conţinut protejat !!