Site icon stiriDB

A. Ţuţuianu: Iulian Vladu nu ştie despre ce vorbeşte şi nu înţelege nimic din compania de apă

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu (PSD) spune că deputatul PDL Iulian Vladu ”nu știe despre ce vorbește și nu înțelege nimic din compania de apă”.

Declaraţia vin ca un răspuns al unor afirmaţii ale lui Vladu, care într-un comunicat de presă susţinea că sunt epurări politice la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa şi că preşedintele CJ a scăpat situaţia de sub control la companie.

”O spun cu toată răspunderea. Domnul Vladu ar trebui să-și asume că, în perioada 2008 – 2013, compania de apă a fost condusă de cei desemnați de PDL, cu rezultatele pe care le cunoașteți: mărirea prețului la apă, mărirea prețului la canal, punerea în pericol a POS 1 Mediu, achiziții făcute cu încălcarea legii. Tot domnul Vladu trebuie să-și asume cumpărarea de echipamente de protecție – salopete la preț de costum de lux. Tot domnul Vladu va trebui să-și asume lucrurile pe care le constatăm noi astăzi: sunt cartiere, blocuri, străzi neracordate la apă sau care sunt racordate nelegal sau sunt racordate și nu plătesc nimic. Situația asta n-a apărut ieri, că este Constantin (Mircea Constantin, directorul actual al CATD, n.r.) sau alaltăieri, că a fost Staicu (Dorin Staicu, fostul director al CATD, n.r.), ci trenează de ani de zile”, susţine preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”E foarte ușor să faci pe deșteptul pe ceva ce nu ai nicio răspundere și n-ai făcut nimic, niciodată. L-ați auzit vreodată pe Vladu, între 2008-2012, să spună ceva de Compania de Apă? L-ați auzit pe dl Caracota să spună ceva până acum, de curând? A fost membru în Consiliul de Administrație, el, mai erau 2-3 de la cabinetul lui Florin Popescu”, a mai spus Ţuţuianu.

Copreşedintele PNL Dâmboviţa, deputatul Iulian Vladu, a avut o reacţie pe facebook, la declaraţiile lui Ţuţuianu.