Site icon stiriDB

A încetat din viaţă Ion Mihai Dumitrescu, fondator al companiei Minisat

Ion Mihai Dumitrescu, unul dintre pionerii industriei audiovizuale din România, s-a stins din viaţă duminică seara. Născut pe 11 septembrie 1955, Ion Mihai Dumitrescu a fost cofondatorul companiei Minisat. Radio Minisat, înființat în anul 1995, este primul post de radio privat care a emis în județul Dâmbovița.

Ion Mihai Dumitrescu a fost un om deosebit, remarcându-se nu doar ca un pionier al industriei de cablu din România, începând cu anul 1992, dar și ca un lider remarcabil în comunitatea sa.

Ion Mihai Dumitrescu a fost un om dedicat și pasionat. Prin inițiativa sa, Radio Minisat a devenit un pilon al informației și divertismentului pentru comunitatea locală. A adus contribuții semnificative la modernizarea și extinderea infrastructurii de comunicații din județul Dâmbovița

În plan politic, Ion Mihai Dumitrescu a fost ales senator în legislatura 2004-2008 pe listele Partidului Național Liberal (PNL).

Prietenii și cunoștințele  îi pot aduce un ultim omagiu la capela „Catedralei Eroilor” din Târgoviște, până marți seara. Slujba de înmormântare va avea loc joi, în localitatea natală, Pietroșita, marcând astfel întoarcerea la rădăcinile sale.

Ion Mihai Dumitrescu va rămâne în memoria noastră ca un lider remarcabil, un om de afaceri vizionar și un prieten devotat. Dumnezeu să îl odihnească!

Radio Minisat