A fost inaugurat primul club al pensionarilor din Târgovişte

club-pensionari

Primul club al pensionarilor din Târgovişte a fost inaugurat, marţi, acesta fiind amenajat într-un fost punct termic.

”Este primul club dintr-o serie pe care noi vrem să o realizăm în municipiul Târgovişte, astfel încât în fiecare cartier să avem o asemenea investiţie în viitor. Clubul pensionarilor din Târgovişte este o investiţie, un proiect pilot pe care primăria iată reuşeşte să îl ducă la bun sfârşit. Este o investiţie făcută prin schimbarea destinaţiei unui fost punct termic, este o diferenţă uriaşă faţă de ceea ce era. Aceste puncte termice sunt în acest moment nişte zone insalubre şi vrem ca în perioada următoare cât mai multor foste puncte termică să le dăm destinaţia de club al pensionarilor. Fostele puncte termice care sunt prea degradate le vom demola şi vom realiza parcări sau locuri de joacă pentru copii. Vrem ca în următorii doi-trei ani să rezolvăm această problemă”, a declarat, la inaugurare, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

club-pensionari-stan

Cei care vor veni la acest club vor putea beneficia, gratuit, şi de servicii medicale primare şi servicii stomatologice.

Capacitatea clubului pensionarilor, situat în micro 6 din municipiu, (lângă Select) este de 90 persoane.

Fostele puncte termice din Târgovişte sunt în stare avansată de degradare, iar finanţarea pentru transformarea lor în cluburi ale pensionarilor este asigurată prin bugetul local.

Termica Târgovişte, care administra punctele termice din municipiu, nu mai funcţionează de aproximativ trei ani. Societatea a intrat în faliment din cauza datoriilor foarte mari. Primăria a montat centrale termice în blocurile ANL, unităţi de învăţământ şi instituţiile subordonate, iar abonaţii care mai erau la Termica au ales aceeaşi soluţie. Punctele termice din municipiu au rămas fără obiect de activitate, iar clădirile s-au degradat în timp.

club-pensionari-jocuri

error: Conţinut protejat !!