Site icon stiriDB

A demarat procedura de expropriere pentru lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu

Guvernul a demarat procedura de expropriere în vedera lărgirii la patru benzi a DN 7 Bâldana – Titu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Guvernul a aprobat o procedură privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes naţional: lărgire la patru benzi DN 7 Bâldana-Titu kilometrul 30+950 – kilometrul 52+350. Sumele estimate de expropriator, aferente despăgubirilor, sunt în cuantum de 1,2 milioane de lei şi sunt alocate de la bugetul de stat”, a precizat Ţuţuianu.

Conform acestuia, dacă nu vor fi depuse contestaţii, lucrările ar putea începe la sfârşitul acestui an.

Lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana – Titu va asigura, spune Ţuţuianu, dezvoltarea zonei de sud a judeţului Dâmboviţa.

În luna aprilie, deputatul PSD din colegiul Titu, Ionuţ Săvoiu, anunţa că valoarea estimatǎ fără TVA a lucrărilor de extindere la patru benzi a DN 7 Bâldana- Titu este de 208 milioane de lei. Totodată Săvoiu este parlamentarul de Dâmboviţa care a făcut demersuri la Ministerul Transporturilor pentru acest proiect.

Lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu vine şi în întâmpinarea solicitărilor celor de la Centrul Renault Titu, care au făcut demersuri în acest sens.