Candidatul PNL la Primăria Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, și-a lansat campania de strângere de semnături

prisacaru-candidat

Candidatul PNL la Primăria Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, fost primar interimar al municipiului, a demarat, luni, campania de strângere de semnături în vederea candidaturii.

Prisăcaru a spus că îşi propune să strângă 10.000 de semnături de susţinere a candidaturii. Evenimentul de lansare a campaniei de strângere de semnături a avut loc la un cort cu însemnele partidului, amplasat pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa.

”Lansăm astăzi (luni, n.r.), aşa cum a fost lansată şi în ţară, în alte localităţi importante, campania de strângere de semnături pentru candidatura mea la Primăria Târgovişte şi pentru echipele PNL la Consiliul Local Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa. În toate cartierele din Târgovişte veţi găsi amplasate, începând de astăzi, zece corturi al PNL, unde colegii mei îi aşteaptă pe cei care vor să ne susţină în acest demers al nostru”, a spus Prisăcaru.

Candidatul liberal la Primăria Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, a fost însoţit, luni, de lideri ai organizaţiei municipale.

”Aş vrea să vă mai spun că vreau să fiu un primar al tuturor târgoviştenilor, vreau să fiu un primar al proiectelor, proiecte care să aducă locuri de muncă, pentru că aceasta este principala problemă cu care se confruntă astăzi locuitorii municipiului Târgovişte. Voi veni cu proiecte concrete în acest sens până pe data de 6 mai, data la care vom avea lansarea oficială a candidaţilor PNL”, a mai spus Prisăcaru.

Ciprian Prisăcaru este preşedintele PNL Târgovişte, este consilier local şi a fost primar interimar al Târgoviştei în perioada iunie 2014-februarie 2015.

error: Conţinut protejat !!