Dâmboviţa: Fostul lider PPDD şi UNPR Cosmin Bozieru s-a înscris în PSD

Dâmboviţa: Fostul lider PPDD şi UNPR Cosmin Bozieru s-a înscris în PSD

Fostul preşedinte al PPDD Dâmboviţa şi copreşedinte al UNPR Dâmboviţa, Cosmin Bozieru s-a înscris în PSD.

”Am ales să rămânîn echipa lui Cristian Stan (primar PSD Târgovişte, n.r.) (…). Am ales să rămân în echipa cu care am început un drum, cu care am început un proiect, echipă care m-a apreciat şi eu, la rândul meu, mi-am respectat cuvântul, indiferent de consecinţe. Alături de mine au rămas aproximativ 80% din membri Biroului Executiv Municipal al PPDD şi din judeţ, din cei 28 de consilieri locali, mulţi şi-au manifestat încrederea faţă de proiectul pe care îl urmez eu acum. Sigur, ei sunt consilieri locali, dacă s-ar expune ar risca o excludere din partid, aşa cum şi eu am fost exclus la numai câteva zile după ce fuziunea (PPDD-UNPR, n.r.) a rămas definitivă şi din punct de vedere juridic”, a spus Bozieru.

Întrebat de jurnalişti dacă odată cu trecerea la PSD şi-a negociat un loc eligibil pe lista de consilieri locali la alegerile din acest an, Bozieru a nega.

”N-am negociat absolut nimic (…), am văzut că cei din PSD sunt oameni de cuvânt şi sunt oameni cu care poţi lucra, oameni care îmi apreciază şi mie munca şi vor să construiască şi mie îmi e de ajuns lucrul acesta”, a spus Bozieru.

error: Conţinut protejat !!