Titu: Civic Alert, propunere a candidatului PSD Vlad Oprea

savoiu-vlad-psd

Civic Alert, propunere a candidatului social democrat Vlad Oprea, oferă locuitorilor din Titu posibilitatea de a semnala nereguli, de a veni cu propuneri şi iniţiative prin intermediului unei platforme online disponibilă pe telefoanele mobile.

”Civic Alert este un sistem în care orice cetăţean care are un smartphone poate poza o groapă din oraş, orice are de sesizat, iar informaţiile le va putea trimite către o platformă creată de primărie, urmând ca în fiecare dimineaţă să colectăm aceste date şi să le dăm spre rezolvare, pentru a acţiona în timp util”, a declarat Vlad Oprea.

Propunerea a fost făcută într-o conferinţă de presă la care au fost prezenţi preşedintele interimar al PSD Titu, deputatul Ionuţ Săvoiu, Vlad Oprea, candidatul PSD la Primăria Titu, Traian Matei şi Iulian Nikolo Georgescu – reprezentanţi ai Organizaţiei de Tineret PSD Titu şi doi dintre noi membrii ai tineretului social democrat: Andrei Mihai şi Pavel Bărculeţ.

Vlad Oprea a declarat că intră în competiţia pentru funcţia de primar la Titu ”cu toată forţa”, precizând că are şi susţinerea unor oameni noi, care nu au mai făcut politică. Acesta a vorbit şi despre scorul pe care şi-l propune.

”Am stabilit ca împreună să creăm o echipă competitivă care să poată câştiga atât majoritatea în consiliul local, să câştigăm şi primăria şi să scoatem un scor bun şi în ceea ce priveşte lista de consilieri judeţeni. Ne dorim un scor de peste 55% şi vorbesc aici de Consiliul Local Titu şi Consiliul Judeţean şi câştigarea Primăriei Titu”, a declarat Vlad Oprea.

error: Conţinut protejat !!