Prefectura a emis ordinul de încetare a mandatului viceprimarului Târgoviştei; Bozieru: o să contest în instanţă

bozieru

Prefectura Dâmboviţa a emis, miercuri, ordinul de încetare a mandatului de consilier local al viceprimarului municipiului Târgovişte, Cosmin Bozieru. Odată cu încetarea mandatului de consilier încetează, automat, şi cel de viceprimar.

Bozieru spune că va contesta în instanţă ordinul prefectului.

”Astăzi va primi încetarea mandatului, este ultima zi din cele 30 de zile. Motivul este retragerea sprijinului politic. Dimineaţă am semnat ordinul. Noi am constatat încetarea mandatului, la primărie trebuie să ia act şi să vină următorul pe listă”, a precizat prefectul de Dâmboviţa Ioan Marinescu.

Viceprimarul Târgoviştei, Cosmin Bozieru, spune că va contesta în instanţă ordinul prefectului privind încetarea mandatului său de consilier local.

”Decizia o să o contest, ţinând cont de faptul că decizia de excludere a mea din UNPR, din punctul meu de vedere, nu este definitivă. Conform statutului, am contestat decizia de excludere luată de UNPR Dâmboviţa şi este în curs de soluţionare. De aceea consider că ordinul prefectului e prematur şi cred că am toate şansele să îl suspend în instanţă”, a afirmat Cosmin Bozieru.

UNPR Dâmboviţa preciza, într-un comunicat de presă, remis la finalul anului trecut, că ”Biroul Politic Permanent Judeţean al UNPR Dâmboviţa întrunit pe 22 decembrie 2015, pentru a analiza situaţia implementării fuziunii prin absorbţie a PPDD de către UNPR la nivelul judeţului Dâmboviţa, a aprobat propunerea de excludere din partid a domnului Cosmin Bozieru”.

”Propunerea de excludere vine ca urmare a încălcării repetate a statutului UNPR de către domnul Cosmin Bozieru şi a asumării publice, de către acesta, a unei politicii contrare obiectivelor UNPR Dâmboviţa”, se mai arăta în acel comunicat de presă.

error: Conţinut protejat !!