Prinşi că tăiau arbori din curtea unui liceu din Târgovişte

caruta lemne

Doi tineri au fost prinşi de jandarmi că tăiau arbori din curtea unui liceu din Târgovişte, pe care voiau să îi transporte cu o căruţă la adresa de domiciliu, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa.

”Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în misiune pe raza municipiului Târgovişte au depistat în curtea interioară a unei unităţi şcolare de pe bulevardul Unirii, mai multe persoane în timp ce tăiau fără drept arbori de diferite specii. Jandarmii au intervenit pentru stoparea acestora, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei 2 tineri cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, au tăiat ilegal mai mulţi arbori din speciile salcâm, plută şi zarzăr folosind o drujbă şi un topor”, se arată în comunicatul IJJ Dâmboviţa.

Bărbaţii intenţionau să transporte materialul lemnos sustras cu un atelaj hipo la propriile gospodării.

Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare, în ceea ce priveşte furt şi tăierea fără drept de arbori, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

Conform IJJ Dâmboviţa, materialul lemnos a fost lăsat în custodia reprezentanţilor liceului pentru stabilirea regimului juridic al acestuia.

error: Conţinut protejat !!